ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ Η ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!...

Μία -κατ' αρχήν απίστευτη- καταγγελία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης από την πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου, που δείχνει τα πρακτικά προβλήματα που δημιούργησε η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Όπως καταγγέλλει, κατά την διάρκεια διεθνούς τουριστικής έκθεσης που έγινε στη Νέα Υόρκη και στην οποία συμμετείχε και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι Αμερικανοί επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο ρωτούσαν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στη Βόρεια ή στη Νότια Μακεδονία.
Ιδού:
“Μόλις ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της τουριστικής έκθεσης στη Νέα Υόρκη, και ήδη, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, έχουν εμφανιστεί οι πρώτες επιπτώσεις από την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς από σήμερα οι Αμερικάνοι επισκέπτες, που αθρόα προσέρχονται στο περίπτερο μας, ζητούν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στη Βόρεια ή στη Νότια Μακεδονία. Μήπως το υπουργείο εξωτερικών να μας ενημερώσει τι θα πρέπει ν' απαντάμε; Γιατί η μοναδική δική μας απάντηση ήταν, είναι και θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι: «Στην ΑΛΗΘΙΝΗ Μακεδονία»!
Επειδή όμως στη Νέα Υόρκη βρίσκομαι εκπροσωπώντας όχι τον εαυτό μου αλλά τον καβαλιώτικο λαό, ζητώ την εξουσιοδότηση όλων σας πάνω στο θέμα αυτό”.

ΥΓ. Κάτω η κυβέρνηση των προδοτών και τα τσιράκια της!