«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ» ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΙΣΟΥΣ»...Την προετοιμασία ενός «παγκόσμιου σχεδίου δράσης» κατά των «ομιλιών μίσους» ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας ου νεοταξίτικου ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, κατά την έναρξη της 40ής συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη.
Μάλιστα, είναι και …βιαστικός ο νεοταξίτης, κι έτσι ανέθεσε ήδη την εκπόνηση του παγκοσμίου σχεδίου στον ειδικό σύμβουλό του για την πρόληψη των γενοκτονιών, τον Σενεγαλέζο Ανταμά Ντιένγκ.
Τι εννοεί «ομιλίες μίσους» ο νεοταξίτης; Προφανώς την αντίδραση των εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης στη λαθρομετανάστευση, αν κρίνουμε από το παράδειγμα που ανέφερε: «Είδαμε πως η δημόσια συζήτηση για την κινητικότητα (Σ.Σ. έτσι ονομάζει τη λαθρομετανάστευση!), για παράδειγμα, δηλητηριάστηκε από ψεύτικες ιστορίες που συνέδεαν πρόσφυγες και μετανάστες με την τρομοκρατία, καθιστώντας τους αποδιοπομπαίους τράγους για όλα τα κακά της κοινωνίας».
Τι μπορεί να σημαίνει πρακτικά κάτι τέτοιο; Προφανώς θα γίνει κάποιος ειδικός νόμος, με τον οποίο θα λογοκρίνονται όλες οι δηλώσεις και οι ομιλίες στελεχών των εθνικιστικών κομμάτων, κι όπου διαπιστωθεί «μίσος» θα ξεκινούν διώξεις, μέχρι που να επιτευχθεί η φίμωση των ενοχλητικών για την παγκόσμια τυραννία φωνών!
Η καλύτερη απάντηση των ευρωπαϊκών λαών για ν' ακυρωθούν στην πράξη τα «παγκόσμια σχέδια» των νεοταξιτών, είναι βεβαίως η υπερψήφιση των εθνικιστικών κομμάτων στις προσεχείς ευρωεκλογές!