ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!...

Μία τοποθέτηση του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Π. Ηλιόπουλου, για τον καταδικασμένο πλέον για παιδεραστία πρώην βουλευτή και νυν συνεργάτη του Κούλη, Νίκο Γεωργιάδη, έθεσε σε …δημοκρατικό συναγερμό τους εκπροσώπους της Νουδούλας που ήταν παρόντες στη βουλή, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ!
«Εμείς δεν έχουμε φίλους παιδεραστές. Εσείς τους στηρίζετε, όταν σας τα λέγαμε, εσείς μιλούσατε για χυδαιότητες. Αυτός είπε, ο βουλευτής σας που σιχαίνομαι, πλήρωνε 18 ευρώ γι' ανήλικα αγοράκια, τώρα μίλησε η Δικαιοσύνη. Αυτός είπε ότι «είναι  40 χρόνια φίλος μου ο Μητσοτάκης, εγώ είμαι το δεξί του χέρι». Ο Μητσοτάκης του είπε «φύγε από το προσκήνιο να κάτσει το θέμα και μετά γυρνάς». Σιχαίνομαι που κάθομαι σε έδρανα που καθόταν παιδεραστής. Πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τον λαό και τα παιδάκια που βιάστηκαν…», είπε μεταξύ άλλων ο Π. Ηλιόπουλος, επιδεικνύοντας ταυτοχρόνως φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον λογαριασμό στο twitter του Άδωνι Γεωργιάδη, όπου φαινόταν ο φωνακλάς αντιπρόεδρος με τον λεγάμενο, και άλλες φωτογραφίες, μαζί με τον «πολύ» Δένδια.
Στο σημείο αυτό σηκώθηκε οργισμένος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νουδούλας, Κώστας Τζαβάρας (ή «Πόκο-Πίκο» όπως τον αποκαλούν οι άσπονδοι φίλοι του) και συνηγόρησε υπέρ της …δημοκρατίας και της παιδεραστίας:
«Με αναγκάζετε ν' αναλάβω εγώ ως πρόσωπο, απέναντι στον εκπρόσωπο φασισμού, να υπερασπιστώ την Δημοκρατία. Εγώ απέναντι σ' εκπροσώπους του φασισμού δεν οφείλω απάντηση, αλλά αυτονόητη συνηγορία υπέρ της δημοκρατίας».
Εν συνεχεία πήρε τον λόγο η συριζαία Φωτεινή Βάκη, η οποία σε ανάλογο ύφος κατακεραύνωσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και υπερασπίστηκε το …δικαίωμα στην παιδεραστία: «Δεν συνηθίζω να συνομιλώ με τους βιαστές της Δημοκρατίας, που μολύνουν την Δημοκρατία. Καταδικάσθηκε ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ για ασέλγεια, και αυτό είναι μία εκδίκηση της ηθικής απέναντι σε ηθικολογούντες του Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Αλλά υπάρχει κι ένα ρητό «ένοχος ένοχο δεν ποιεί». Οι ένοχοι για βαρύτατα εγκλήματα, όπως εσείς της Χρυσής Αυγήςπου μαχαιρώνετε μετανάστες, εσείς που προφυλακίζεστε, που δολοφονήσατε τον Φύσσα, οι υπερπατριώτες, οι θαυμαστές της Χούντας… Εσείς λοιπόν τολμάτε να μιλάτε και ν' ασχημονείτεΑρκετά! Και σας περιμένουν καταδίκες βαρύτατες…».
Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται στην Ελλάδα του …συνταγματικού τόξου;