ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ «ΕΧΘΡΟΥ-ΛΑΟΥ»...
Σε πολλές περιοχές της χώρας, όταν κάποιος πολίτης τηλεφωνεί στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια, παίρνει την απάντηση «δεν υπάρχει αστυνομικός διαθέσιμος αυτή τη στιγμή».
Και πως να υπάρχει, όταν χιλιάδες αστυνομικοί φυλάνε τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ από την οργή του ελληνικού λαού; Κι όχι μόνο οι βουλευτές, που δικαιούνται κάποιους αστυνομικούς, αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν δικαιούνται!
Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ λοιπόν, αποσπάστηκαν δύο αστυνομικοί στην «υπηρεσία προσωπικής ασφαλείας» του υποψηφίου περιφερειάρχη του κόμματος των προδοτών στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη!
Υπενθυμίζουμε, ότι ο λεγάμενος -που τυγχάνει και διευθυντής της ΕΡΤ 3- είχε αποκαλέσει «φασισταριά» τους Έλληνες που διαφωνούν με την προδοσία των Πρεσπών, λέγοντας ότι δεν θέλει ο 15χρονος γιος του «να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απ' έξω».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του εκείνων, το ’παιξε …ατρόμητος: «Δεν φοβάμαι τους τραμπούκους του απέναντι πεζοδρομίου, του διαδικτύου και των στρατευμένων σχολιαστών και δημοσιογράφων…».
Τώρα, που …δεν φοβάται, πήρε μόνο δύο αστυνομικούς. Αν φοβόταν, πόσους θα ’παιρνε; Καμιά εκατοστή;

ΥΓ. Φαίνεται πως …«αστυνομικοί υπάρχουν» -κατά το «λεφτά υπάρχουν»- αλλά όχι για τον λαό!