Αποτυγχάνει η προπαγάνδα του Σόρος: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ζητά την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών...


Αποτυγχάνει η προπαγάνδα του Σόρος: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ζητά την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!

Η βασική αιτία που πληθαίνουν οι "αντιφασιστικές" και "αντιρατσιστικές" φωνές, οι οποίες επιζητούν την ολοένα συστηματική φίμωση και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από παντού λόγω "ρητορικής μίσους", είναι το γεγονός ότι οι πάγιες θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών τυγχάνουν ευρείας απήχησης στην κοινωνία.
Μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, χρεωκοπημένα κανάλια, συστημικές φυλλάδες και πληρωμένες γραφίδες, να μας ζαλίζουν με την "αντιρατσιστική" προπαγάνδα του Σόρος, ο Ελληνικός Λαός όμως δεν τους πιστεύει και τους γυρνά επιδεικτικά την πλάτη.


Απόδειξη είναι δύο από τα τελευταία ευρήματα του διεθνούς ερευνητικού κέντρου Pew, το οποίο καταγράφει με συντριπτικά ποσοστά την αντίθεση των Ελλήνων στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης.
Πλήρως εναρμονισμένη λοιπόν η Ελληνική Κοινωνία με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής, σε ποσοστό 86% υποστηρίζει την απέλαση των λαθρομεταναστών από τη Χώρα. Επιπλέον, στην ερώτηση αν οι λαθρομετανάστες δημιουργούν ζητήματα ασφαλείας και αυξάνουν τον κίνδυνο τρομοκρατικών χτυπημάτων, οι Έλληνες απάντησαν καταφατικά σε ποσοστό 65%.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι Έλληνες εμφανίζονται με πιο σκληρή στάση απέναντι στους λαθρομετανάστες, σε σχέση με τους υπόλοιπους λαούς παγκοσμίως!
Είναι επόμενο λοιπόν τα τσιράκια του Σόρος να λυσσάνε και να ζητούν ακόμα περισσότερο τη φίμωση της Χρυσής Αυγής. Ότι και να κάνουν όμως δεν τους πιστεύει κανείς και οι Έλληνες στρέφονται μαζικά προς τη Χρυσή Αυγή.