ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΒΙΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ...ΚΑΙ «ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ»! - ΒΙΝΤΕΟ

Όποιος λέει πως η κυβέρνηση των συριζοκομμουνιστών είναι αντιδημοφιλής και οι εκπρόσωποί της φοβούνται να εμφανιστούν ενώπιον του λαού, φοβούμενοι αποδοκιμασίες, δεν ξέρει τι του γίνεται!
Την αποθέωση λοιπόν γνώρισε ο αμερικανοκομμουνιστής Βίτσας κατά την διάρκεια ομιλίας του σ' εκδήλωση της «Πακιστανικής Κοινότητας Ενότητα», σε αίθουσα που παραχωρήθηκε (ευγενώς…) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας!!!
Ο αμερικανομπολσεβίκος, που άρχισε την ομιλία του λέγοντας πως θα ήθελε να μιλάει …ουρντού, «ώστε να σας δείξω και το πάθος αυτών που θέλω να σας πω», έδωσε υποσχέσεις στα Πακιστάνια ότι η κυβέρνηση των προδοτών θα βρει τρόπους για να έρχονται οι Πακιστανοί στη χώρα των «ανοιχτών συνόρων» με ασφάλεια και τάξη, «ώστε να μην κινδυνεύουν σε κοντέινερ και στις θάλασσες».
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στον νέο νόμο της κυβέρνησης που διευκολύνει τις ελληνοποιήσεις και συνέκρινε τους Πακιστανούς που βρίσκονται στην Ελλάδα με τους Έλληνες της Αμερικής και της Γερμανίας!!!
Στο τέλος της ομιλίας του φώναξε «ζήτω το Πακιστάν» και ζήτησε μια …χάρη από τους παρευρισκόμενους: «μάθετέ μας ουρντού»!!!...
Τον παραδίδουμε στην χλεύη σας...