Πρόστιμο 2.600 ευρώ στην 90χρονη γιαγιά με τα τερλίκια επέβαλαν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ...Η ντροπή της αισχρής μεταχείρισης της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου, η οποία τον περασμένο Μάρτιο είχε συλληφθεί από αστυνομικούς στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης επειδή πουλούσε τερλίκια, συνεχίζεται. Εκτός από το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ που κλήθηκε να πληρώσει, τώρα ήρθε και η «λυπητερή» της Εφορίας, που της ζητάει 2.600 ευρώ!
Η Εφορία της ζητάει το παραπάνω ποσό επειδή δεν άνοιξε βιβλία, δεν δήλωσε επάγγελμα, δεν είχε ταμειακή μηχανή κλπ. Απίστευτα πράγματα για μια γυναίκα 90 χρονών, που με τη σύλληψή της είχε συγκλονιστεί το πανελλήνιο.
Θυμίζουμε ότι η κυρία Ηλιάδου βγήκε σ' έναν δρόμο της γειτονιάς της, δίπλα από μία λαϊκή αγορά, να πουλήσει τερλίκια προκειμένου να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημά της και να τα βγάλει πέρα με τον υπερήλικο και με σημαντικά προβλήματα υγείας σύζυγό της. Συνελήφθη ύστερα από καταγγελία!
Δεν της έφταναν όλα αυτά, η κυρία Ηλιάδου έπεσε και θύμα ληστείας! Χθες, στις 12 το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους, μία 33χρονη της αφαίρεσε τη χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε στον λαιμό της. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα είχε και δύο συνεργούς, που την περίμεναν σε αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, κι έπειτα από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή του Κορδελιού και να συλλάβουν τη γυναίκα με τους δύο συνεργούς της. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Τελειώνουμε, λέγοντας ότι η μεγάλη ατυχία της γιαγιάς είναι ότι δεν αποτελεί πολιτικό πρόσωπο του «Συνταγματικού τόξου». Θα «καθάριζε» αμέσως, όσες κομπίνες και να είχε κάνει...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ