ΚΚΕ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ …ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ! GOD BLESS KKE!

Σ’ έναν πρωτοφανή μονομέτωπο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής έχει αποδοθεί τον τελευταίο καιρό το -σύμφωνα με τον Γεώργιο Παπανδρέου- κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος.
Πράγματι, αν διαβάσετε το επίσημο και τ' ανεπίσημα sites της συμμορίας του Κουτσούμπα, θα δείτε ότι είναι γεμάτα με τίτλους του τύπου «περιοχή τάδε… Η δημοτική αρχή δίνει χώρο στα φασιστοειδή», ή «τομεακή επιτροπή νομού τάδε… Να μην δοθεί βήμα στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής»!
Τούτα δηλώνουν, πως η μοναδική «δραστηριότητα» των τελευταίων στον πλανήτη νοσταλγών του Στάλιν, ενόψει των επικείμενων τριπλών εκλογών, είναι να «παρεμβαίνουν» -μ' εκβιαστικό τρόπο- στις δημοτικές αρχές, για να μην εφαρμόζουν τον ΝΟΜΟ για την παραχώρηση χώρων για την προβολή των κομμάτων, στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.
Επιπλέον, ο μόνος λόγος που επικαλούνται πλέον οι κομμουνιστοσυμμορίτες για να ζητήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού είναι ότι το δικό τους «αντιφασιστικό μέτωπο» είναι το …original κι όλα τ’ άλλα είναι …μαϊμούδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα:
«Η ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που «κλείνουν το μάτι» στη Χρυσή Αυγή (ο καθένας για το δικό του λόγο), σε όλους αυτούς που είναι ενάντια στον φασισμό–ναζισμό μόνο στα λόγια, αλλά στην πράξη δεν έχουν κανένα πρόβλημα η Χρυσή Αυγή να χύνει τη δηλητηριώδη, εμετική και φασιστική–ναζιστική προπαγάνδα της!».
Είναι προφανές, ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης του …τιμημένου κουκουέ είναι η καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής. Όχι μόνον ως μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος, αλλά και ως τελευταία γραμμή άμυνας του αμερικανισμού ενάντια στην αναμενόμενη ενίσχυση των εθνικιστικών και πατριωτικών κομμάτων στην Ευρώπη, που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στα σχέδια των διεθνών γκάνγκστερς!
Thank you Coutsoumbas – God bless kke!