Δελτία Τύπου Χρυσής Αυγής

Δελτίο Τύπου Πυρήνα Κέρκυρας- Για το ξεπούλημα του αεροδρομίου


Έχουμε τονίσει εδώ και αρκετό καιρό πως οι μνημονιακές δεσμεύσεις των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών προς τους διεθνείς τοκογλύφους, δεσμεύσεις που θέλουν να τις παρουσιάζουν ως δήθεν "αναπτυξιακά εργαλεία", αποτελούν πράξεις εθνικής προδοσίας. Οι καίριοι τομείς της εθνικής οικονομίας καθώς και οι βασικές για την εθνική κυριαρχία καιασφάλεια ενός ανεξάρτητου κράτους, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να ελέγχονται από εγχώρια και διεθνή οικονομικά συμφέροντα εις βάρος της ευημερίας του Ελληνικού Έθνους.
 Η Χρυσή Αυγή είναι κατηγορηματικά αντίθετη στο ξεπούλημα ενός βασικού, για την τοπική αλλά και την εθνική οικονομία, πυλώνα όπως είναι το αεροδρόμιο του νησιού μας. Καθήκον δικό μας αλλά και όλων των Κερκυραίων είναι να εναντιωθούμε με σθένος στις εθνοπροδοτικές εκποιήσεις της δημόσιαςπεριουσία,ς που μεθοδεύει το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου και οι τοπικοί υποτακτικοί τους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη - Σαρόκο) 
Παρασκευή 19.00 - 21.00 
τηλ
.6937621556


Δελτίο τύπου Πυρήνα Κέρκυρας- Ερημίτης

Η δικομματική κυβέρνηση, η χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου, συνεχίζει, διαμέσου του μεσιτικού γραφείου με την ονομασία ΤΑΙΠΕΔ , ενός φορέα δηλαδή που στερείται ηθική νομιμοποίηση, την εθνοπροδοτική της συμπεριφορά προς τις τοπικές κοινωνίες αδιαφορώντας για θέματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας και της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.
Η δρομολογημένη μετεγκατάσταση του σημαντικού για την εθνική ασφάλεια Ναυτικού Οχυρού από μια περιοχή που ελέγχει πλήρως το θαλάσσιο στενό με την Αλβανία, χώρα που κάθε άλλο από φιλικές βλέψεις έχει αφού μάλιστα τα τελευταία χρόνια επιτρέπει τον ελλιμενισμό τουρκικών υποβρυχίων, αποτελεί ξεκάθαρη πράξη εθνικής προδοσίας.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι η μη χάραξη ΑΟΖ με την Αλβανία κατόπιν πιέσεων της τουρκικής διπλωματίας αποτελεί πλήγμα για τα εθνικά συμφέροντα. Είναι γνωστό ότι η περιοχή του Ερημίτη ξεπουλήθηκε σε μια εταιρεία αμερικανο-εβραϊκών συμφερόντων η όποια όλως τυχαίως ήταν και η μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στον διαγωνισμό και όλως τυχαίως ουδεμία σχέση έχει με την αξιοποίηση τουριστικών ακινήτων όπως θέλουν να μας πλασάρουν οι ιθύνοντες του ΤΑΙΠΕΔ. Πολλές οι «συμπτώσεις» για μια τόσο σημαντική, για γεωπολιτικούς λόγους, παραμεθόριο περιοχή.
Απέναντι σ`αυτές τις «συμπτώσεις» υπάρχει η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής η όποια είναι κάθετα αντίθετη στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ειδικά όταν αυτό συντελείται εντος του αντισυνταγματικού πλαισίου των δήθεν «μνημονιακών δεσμεύσεων» και φυσικά όταν αυτό το ξεπούλημα αφορά μια σημαντική για την εθνική ασφάλεια και την εθνική εξωτερική πολιτική περιοχή.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣΠολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη - Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 - 21.00
τηλ.6937621556

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.